malin

www.mahabje.blogg.no

Mine planer for helgen! 13.10.2017, kl. 09:47

Hei, og god morgen! 

Endelig fredag, og et par timer jobbing hjemmefra står på planen før jeg kan ta helg. Til mandag skal jeg starte opp med et tema for barnegruppen, og temaet er intet mindre enn vennskap. Målet med dette som tema er at barna skal kunne vite hva vennskap er, hvorfor vennskap er viktig og hva som kan skje dersom man mobber noen. For dessverre, så foregår det mobbing på avdelingen jeg jobber på, og vi som ansatte har et ansvar for å stoppe dette, og forebygge dette. Derfor har jeg valgt å kjøre vennskap som tema. Noen aktiviteter har jeg også kommet på, og her er hemmelig venn en av aktivitetene. Jeg er spent på om de klarer å holde sin hemmelige venn hemmelig før dagen det skal bli avslørt. 

Det blir dog ikke bare jobbing på tapeten denne helgen. I morgen skal jeg i bursdagsselskap til lillebroren min som fylte 18 år i går! Altså, hvor ble tiden av!? Jeg syns ikke det er så lenge siden han var 3 år, og nå er han hele 18 år! Uansett, der blir det mye mat og kaker, men ettersom jeg driver med en fem dagers nedskriving av hva jeg spiser og hvor mye / lite jeg spiser (Forklarer dette i et eget innlegg), så blir det ikke så alt for mye kake på denne kroppen. Dessuten skal jeg på fest hos naboen min senere på kvelden i morgen, noe jeg tror blir koselig. 

På søndag står trening på planen. Ja, du leste riktig! Jeg skal begynne å trene igjen. Byens nyeste treningssenter åpner i morgen, og med tanke på at morgendagen er fullbooket for min del, tar jeg treningen til søndag. Det blir spennende å se hvordan treningssenteret ser ut, og hva slags apparater de har der. 

 

Elisabeth

13.10.2017 kl.09:57

Høres ut som en god helg:)

Malin

13.10.2017 kl.10:06

Elisabeth: Regner med at det blir en god helg! :)
God helg til deg! :)
Malin

Velkommen- 06.10.1991 - Utdannet Allmennpedagog - Utdannet Barnehagelærer - Jobber som pedagogisk leder - Holder på med master i Barnehagepedagogikk og småbarnsvitenskap

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits